Three s.r.o. je autorizovaný distributor Yubico produktů

Novinky

| Jan Kapčiar

YubiKey BIO tokeny a předobjednávky

Tento týden byly světu oficiálně představeny nové YubiKey BIO tokeny, které jako první z celé rodiny Yubico produktů přináší biometrickou autentizaci. Na rozdíl od klasických YubiKey, které disponují "zlatým" tlačítkem, dostaly tyto BIO tokeny biometrický senzor, který dokáže uložit hash vašeho otisku prstu do Secure Elementu v tokenu a poté jej porovnávat s nasnímanými hodnotami při přihlašování. V naší nabídce najdete modely YubiKey BIO Fido Edition a YubiKey C BIO Fido Edition.
| Jan Kapčiar

YubiKey tokeny jako skvělý dárek

Tokeny YubiKey představují aktuálně nejbezpečnější druhý faktor ověření. Potěšte své zaměstnance tímto multifukčním gadgetem, který ochrání vaše firemní systémy a aplikace. Zároveň jej mohou všichni majitelé nezávisle využít i v osobním životě a zabezpečit si přístup do emailu, sociálních sítí a dalších služeb. Všechny tokeny jsou skladem v dostatečném počtu a expedujeme je do druhého dne.
| Jan Kapčiar

YubiKey 5 tokeny

Nová řada tokenů YubiKey s pořadovým číslem 5 je na trhu včetně našeho eshopu. V nabídce jsou nové tokeny YubiKey 5 NFC, YubiKey 5 Nano, YubiKey 5C a YubiKey 5C Nano. Zcela nový token YubiKey 5 NFC kombinuje původní sílu YubiKey 4 s NFC fukcionalitou z YubiKey NEO a navíc přídává podporu FIDO2 protokolu, který umožňuje přihlašování bez hesla, tzv. passwordless login.



| Jan Kapčiar

YubiKey konečně i na iPhonu

Doposud byly odpovědi na otázky typu "Jak funguje YubiKey na iPhonu" nejasné, neboť podpora NFC na iOS nebyla úplně ideální. Dnes se situace změnila díky následujícím dvěma novinkám

Společnost Yubico uvolnila nový Mobile SDK pro iOS jakožto open-source pro vývojáře umožňující snadnou implementaci hardwarovou dvoufázovou autentikaci (2FA) postavenou na technologii YubiKey OTP přes NFC rozhraní.

A zároveň také služba LastPass tj. oblíbený password manager, uvolnila v poslední verzi své mobilní aplikaci plně integrovanou podporu pro YubiKey NEO přes NFC na iOS. Řešení je postavené právě na Mobile SDK od Yubico.

Více informací: